Bedrijfskleding

Bedrijfskleding moet natuurlijk niet alleen maar functioneel zijn, maar ook lekker zitten, goed staan en duurzaam zijn. Jarenlang plezier van je kleding dat is ons motto! We spreken uit ervaring en hebben daarom het complete programma van Jobman en TriCorp workwear als vaste waardes in ons programma. Twee merken die al jarenlang gespecialiseerd zijn in kwalitatief hoogwaardige werkkleding met de best mogelijke prijs/kwaliteitsverhouding.

Advies nodig?

Wij adviseren je graag, of je nu als net gestart ZZP'er slechts enkele shirts nodig hebt of dat je grote aantallen wilt bestellen om al je personeel er weer nieuw representatief bij te laten lopen. En uiteraard weten wij ook alles over de wettelijke eisen waaraan de kleding moet voldoen. Zo is de door ons geleverde High Visibility kleding goedgekeurd en CE gecertificeerd in overeenstemming met EG richtlijn EN 471 en kun je bij ons terecht voor kleding welke is voorgeschreven door RWS..

De nieuwe workpants van Jobman. Resultaat van jaren ontwikkeling zijn, gemaakt van nieuwe stoffen voor de meest veeleisende werksituaties. Uitstekende pasvorm met hoge rug. Door toevoeging van Kevlar levert deze broek de beste bescherming voor je knieƫn. Het materiaal is scheurbestendig, flexibel en antislip. Kniestukken aan de binnenzijde completeren het geheel.

Bescherming in weer en wind. Dit functionele fleece vest met bodyfit pasvorm kan het hebben. Borstzak met telefoonvak, twee insteekvakken. Een rits met windvanger, verstelbare capuchon met mesh voering en platte naden in contrastkleur. Zo is deze fleece niet alleen funtioneel maar mag hij zeker ook gezien worden. Meer informatie vind je in de catalogus.

Jobman heeft jarenlange ervaring in de vervaardiging van een complete lijn High Visibility kleding die voldoet aan de hoogste eisen. Alle High Visibility kleding is getest, goedgekeurd en CE gecertificeerd volgens E richtlijn EN471. Alle High Visibility kleding heeft dezelfde vormgeving waardoor een uniforme en modern vormgegeven collectie bedrijfskleding is samen te stellen..

Een op elkaar aangepaste collectie van t-shirts, polo's, sweaters en softshell jackets in dezelfde kleurstelling dat is Lemon & Soda workwear. Stuk voor stuk top kwaliteit stoffen voor een langdurig gebruikt gemaakt. En met een maatvoering tot 6 maal XL in de meeste kleuren is er voor iedereen een passend model te vinden.