Privat Label Concept

Een complete kledinglijn, speciaal ontworpen en geproduceerd in een eigen huisstijl. Dat is waar het L&S Privat Label Concept voor staat! Kwalitatief hoogwaardige kleding in de stijl van je bedrijf en in overeenstemming met je budget. Bepaal zelf de kleur en kwaliteit van je kleding, de accessoires zoals badges, buttons of neklabels.

5 Stappen Plan

In 5 eenvoudige stappen je eigen kledingstuk of kledinglijn. Kies je model en opties, kies de kleur, kies de kwaliteit, kies de accessoires en bewerkingen. Dan stap 5. Wij zorgen voor een mooie presentatie van je keuze's waarna je op basis hiervan nog zaken kunt wijzigen. Pas na goedkeuring van de presentatie en bevestiging van de order gaan wij aan de slag.

Stap 1 - kies het model. Wordt het een polo, sweater of vest, het is aan jou. Vanaf 100 stuks kun je een standaard model uit ons leveringsprogramma customizen, vanaf 250 stuks is de uitvoering helemaal aan jou. Je bepaalt dan zelf het model, bent helemaal vrij in de kleur en uitvoering. Lever een model aan wat wij 1 op 1 kunnen namaken of omschrijf het model wat je in gedachten hebt en wij maken een digitale presentatie.

Stap 2 - kies de kleur. De stoffen welke wij gebruiken voor Privat Label zijn leverbaar in vele kleuren. Vanaf 100 stuks maak je een keuze uit ons ruime standaard kleurassortiment. Vanaf 250 stuks verven wij de stof in een door jou opgegeven pms. kleur. Bij bestellingen boven 250 stuks kun je er voor kiezen om dit aantal te verdelen in dames en herenmodellen, bijvoorbeeld 100 dames en 150 heren.

Stap 3 - de stoffen. De kwaliteit van de stof bepaald het eindproduct. Laat ons je adviseren welke stof het beste bij het product past wat je voor ogen hebt. Of het nu 100 % katoen is of een katoen/polyester mix, 160 grams of 200 grams, we hebben het. En ook bij de stoffen: boven de 250 stuks een ruime keuze.

Stap 4 - accessoires en bewerkingen. Dit is het moment om op cratieve wijze te bepalen waar je je logo wilt en hoe dit wordt afgebeeld. Je eigen nek label, een geborduurde badge of een tag label zelfs onder de 250 stuks is dit al mogelijk. Boven 250 stuks kun je zelfs je eigen knopen laten maken.

Stap 5 - de presentatie. Als alle keuzes zijn gemaakt en duidelijk is wat je wilt maken wij hiervan een digitale presentatie. Hierop is duidelijk te zien hoe de gekozen stoffen en bewerkingen er uit gaan zien. Uiteraard is het nog mogelijk hierin wijzigingen aan te brengen. Als alles tot tevredenheid is kan de print worden goedgekeurd en gaan wij met de productie beginnen..

Het resultaat: Nadat wij de productie hebben opgestart krijg je samples van de borduringen en accessoires. Als ook deze zijn goedgekeurd gaan wij verder en kun je ca. 8 weken na goedkeuring van de print je kleding verwachten. Je eigen kledinglijn, helemaal uitgevoerd in kwaliteitsstoffen zoals je dit zelf voor ogen hebt.