Spandoeken

Een spandoek is een ideaal actiemiddel. Makkelijk mee te nemen, eenvoudig te bevestigen en trekt door zijn oppervlakte snel de aandacht. Spandoeken zijn er in vele variaties: van steigerdoek tot bouwhekdoek van dranghekdoek tot aankondiging. Een spandoek is een populair middel voor het aankondigen van een evenement of om een reclameboodschap uit te dragen.

Er is meer

Naast spandoeken leveren en bedrukken wij veel meer promotiemiddelen. Wat te denken van een beachflag of een banier? Maar ook een gewone vlag is een representatieve drager van je reclameboodschap. Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat je bedrijfsnaam of reclameboodschap opvallend en langdurig gepresenteerd wordt en drukken daarom uitsluitend op duurzame materialen.

Spandoek - Zowel binnen als buiten een ideale manier om je boodschap kracht bij te zetten. Opvallend makkelijk in gebruik, op elke maat te vervaardigen en zelfs dubbelzijdig bedrukbaar. Meestal vervaardigd uit pvc maar ook verkrijgbaar als mesh doek, steigerdoek of bedrukt speakerdoek.

Vlag - Onze vlaggen zijn in elke afmeting leverbaar. En met een breedte van 310 cm bij een 'eindeloze' lengte ook nog uit één stuk. Gemaakt van licht glanzend polyester is een vlag bij uitstek de reclamedrager die al wapperend altijd de aandacht trekt.

Beachflag - Deze blikvanger zet je in voor beurzen, concerten, open dagen of markten. Eenvoudig op te zetten, betaalbaar en geschikt voor in- en outdoor gebruik. Wij maken onze beachflags van long-life. Een sterke stof die rondom niet afgewerkt hoeft te worden en daardoor altijd mooi strak staat.

Canvas - Een prachtig product om foto's op af te drukken. En laat je niet limiteren door de afmeting. Met een printhoogte van 146 cm en een 'eindeloze' lengte kun je je vakantiefoto zo groot maken als je wilt. Vraag ook eens naar de mogelijkheden van wandvullend behang. Dit product gaat verder waar canvas stopt.