Sportkleding

ThisWay.nl levert een uitgebreide collectie sportkleding vanaf enkele stuks tot complete teamkleding. Wij leveren en bedrukken kleding voor diverse sporten zoals hardlopen, tennis en wielrennen. Door gebruik te maken van de modernste digitale printtechnieken is het mogelijk om ook teamkleding te vervaardigen in kleine aantallen, zelfs per stuk. Het maakt dus niet uit of het voor het goede doel is waar je voor loopt en slechts één enkel shirt nodig hebt of een aantal omdat je met je vrienden een halve of hele marathon gaat lopen.

Complete outfit

Maar ook als je hele club van een compleet nieuwe outfit moet worden voorzien: ThisWay.nl maakt het waar! Hoewel je voor alle bekende sportmerken bij ons terecht kunt hebben wij een uitgekiend assortiment sportshirts samengesteld waarin voor alle doeleinden het juiste shirt kan worden gekozen. Ieder merk sterk in zijn eigen klasse. Naast shirts leveren wij natuurlijk ook de andere zaken als broeken, trainingsjacks en tassen al dan niet met bedrukking.

De Basics shirts onderscheiden zich door een prima prijs/kwaliteitsverhouding en zijn bij uitstek geschikt als shirts voor sportdagen of (loop)evenementen. De shirts zijn leverbaar in zowel dames-, heren als kindershirts.

Hoogwaardige sportkleding tegen een betaalbare prijs, dat is de filosofie van het Nederlandse Code Blue. De consistente modelvoering en 'never out of stock' policy maken dit ideale shirts voor bedrijventeams en verenigingen die niet voor een éénmalig evenement een shirt willen maar ook in de daaropvolgende jaren hetzelfde model en kleur shirt willen kunnen nabestellen.

Craft prime T uit de never out of stock serie. Een ideaal shirt voor teamkleding, leverbaar in vele kleuren zowel in dames als herenuitvoering.

Craft prime T is een lichtgewicht shirt van zacht polyester single jersey met een uitstekende vochtafvoer