Teamwear

Je loop- of wielerkleding volledig zelf ontwerpen? Wij helpen je graag. Als leverancier van het Craft customize programma kun je bij ons terecht voor teamwear vervaardigt uit de beste materialen. Craft custom made teamkleding biedt kwaliteit en functionaliteit zoals je van Craft gewend bent.

Advies

Alleen een idee is genoeg. Wij vertalen je idee in een grafische presentatie waarin je duidelijk kunt zien hoe je idee er op de kleding daadwerkelijk uit gaat zien. Tevreden? Dan gaan wij de productie in gang zetten en belangrijk: de minimale afname is slechts 10 stuks!

Nadat de logo's zijn aangeleverd als AI, PDF of EPS en het ontwerp is goedgekeurd maken wij een definitieve offerte. Als deze akkoord is bevonden start de produktie welke 7-8 weken duurt. In tussentijd kan een sample worden aangevraagd wat een levertijd heeft van 2-3 weken. Nadat deze is ontvangen kunnen er nog aanpassingen plaatsvinden. De minimale afname is 10 stuks per artikel. Voor produktie vragen wij een aanbetaling van 50 % van het totale orderbedrag.

De maatwerk wielerkleding van Craft Custom Wear is er in drie uitvoeringen: Active - comfortabele functionele kleding, perfect voor de actieve recreatieve sporter; Performance - flexibel en zacht polyester voor optimale bewegingsvrijheid, voor de sporter die hoge eisen stelt aan zijn kleding; Elite - de topcollectie, overeenkomstig de Pro Tour teamkleding. Ongeƫvenaarde aerodynamica en een maximale vochtafvoer. Ontworpen voor topprestaties!

Voor Craft Custom Wear worden alleen de laatst ontwikkelde stoffen gebruikt. Je profiteerd dus ten volle van de research naar de beste mogelijkheden van vochtafvoer en ventilatie welke Craft al ontwikkelt sinds 1977. Dit geldt zowel voor de wielerkleding als de running teamwear.

De zachte en lichtgewicht stoffen van Craft zijn opgebouwd uit een 6 kanaals vezel technologie wat zorgt voor een superieur lichaamstemperatuur management in warme condities en een excellente vochtafvoer. Dit alles is het resultaat van jaren testen bij alle grote sportevenementen.